Na een aantal jaren onderbreking mocht het weer

Een klein jaar geleden begonnen de voorbereidingen al. Immers, het was tijd voor een derde editie van het Bergs Cultuur Festival in Theater Den Enghel.

Als organisatie hielden we werkbesprekingen, gingen we ter plekke het theater bekijken om een goede indeling te kunnen bepalen, zetten we een speurtocht op, moest er een banner komen, sponsors benaderen, allerlei drukwerk... Kortom, er ging heel wat aan vooraf.

Donderdag 12 oktober begonnen al de eerste opbouwactiviteiten en dat ging door tot zaterdagochtend. Alle kunstenaars, schrijvers en fotografen hadden hun plekje gevonden, de cultuurverenigingen hadden hun kraam gevonden, de zangers en zangeressen hadden de keeltjes gesmeerd,.... het kon beginnen.

Om 12:00 uur op zaterdag 14 oktober gingen de deuren van Theater Den Enghel te Bergen op Zoom open. Om 13:00 uur nam de Bergse wethouder van Cultuur Letty Demmers het woord om het festival officieel te openen.

Het feest kon beginnen. Voor een verslag van Bastin zie hier op de site BoZinBeeld.nl https://www.bozinbeeld.nl/7330-bergs-cultuurfestival-met-boekpresentatie