Resultaat van het samenwerkingsproject van Ki Tan en Sonn Franken eindelijk te koop

 

Op 14 oktober werden de deuren van theater Den Enghel geopend om 12.00 uur voor het 3e Bergs Cultuur Festival en tevens een presentatie van het boek “Fotowoordelogie”. 

Het Schrijversgilde der Lage Landen organiseert het festival in samenwerking met theater Den Enghel die daar een prachtige ruimte voor heeft om een podium te bieden aan kunst en cultuur in welke vorm dan ook. Dat kan zijn in fotografie, schilderkunst, boeken, toneel e/o zang.

De officiële opening werd door de Bergse wethouder Letty Demmers van cultuur gedaan. Die prees dan ook de inzet van de Lage Landen schrijvers om een prachtig evenement als dit te organiseren, en ze sprak de wens uit dat het evenement nog mag groeien de komende jaren.  

Een hele middag was er een gedoseerde aanloop van mensen die een kijkje kwamen nemen bij de diverse stands, waar men een praatje kon maken met de makers van al het moois dat tentoon gesteld stond. Ondertussen kon men genieten van de easy listening muziek van Sabine of de harmonische klanken van Voices of Harmony.

  

In de spiegelzaal stond een prachtige collectie foto's tentoon gesteld van de in Tilburg wonende fotograaf Ki Tan die een samenwerkingsproject is aangegaan met de Bergse schrijver Sonn Franken. Een jaar geleden waren ze wat aan het bomen hoe men dit samen tot een mooi boek kon vereeuwigen: Het boek met als titel “FOTOWOORDELOGIE”. Met de prachtige foto’s van Ki Tan en de mooie gedichten van Sonn Franken werd er iets moois gecreëerd. 

Omstreeks 17.00 uur was de officiële overhandiging van het boek uit handen van Pim van Bommel van de Uitgeverij Boekenindustrie. Een prachtig exemplaar volgens Pim dat eerst maar een 140 pagina’s zou gaan tellen, maar uiteindelijk een ruime 200 pagina’s omvat.

Wilt u meer weten over het boek of kopen, kijk dan op:

https://boekenindustrie.nl/?product=fotowoordelogie

https://www.facebook.com/kilynn.tan

https://www.facebook.com/OmeSonn