De afgelopen jaren heeft Gebouw-T zich gefocust op het ontwikkelen van een duurzame en biobased bedrijfsvoering.

 

De ambitie om het eerste biobased poppodium van Nederland te worden is er nog steeds. De route hier naar toe is gepaard gegaan met vallen en opstaan. Een aantal doelstellingen zijn behaald, andere blijken lastiger dan vooraf gedacht. Het proces heeft voor veel leerzame ontdekkingen gezorgd, die waardevol kunnen zijn voor bedrijven, ondernemers en particulieren binnen verschillende sectoren.

 

Op 23 juni wordt het evenement Shift To Green: A Biobased Experience georganiseerd in Gebouw-T. Deze dag staat in het teken van alles wat mogelijk is met biobased producten en wat de toekomst kan bieden. Er komen uiteenlopende sprekers aan het woord. Kunstacademie studenten zullen werken laten zien gemaakt van en geïnspireerd door biobased grondstoffen. Daarnaast zijn er ook verschillende interactieve installaties en exposities te bewonderen. De bezoekers worden volledig ondergedompeld in de wereld van biobased en hebben volop de kans om geïnspireerd te raken en om samenwerkingen aan te gaan.

 

Het Shift To Green project is mogelijk gemaakt dankzij de impulsgelden vanuit de BKKC, de bijdrage vanuit het REAP en het economisch stimuleringsfonds van Aangenaam Bergen op Zoom.

 

 

Je bent van harte uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. Je kunt je aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-shift-to-green-interactive-biobased-experience-25535871479