Een nieuw hoofdstuk in het uitgaansleven van Bergen op Zoom

GROWN Clubnight: Een nieuw hoofdstuk in het uitgaansleven van Bergen op Zoom

Een echte clubnight voor jongeren en jongvolwassen (18+) in Bergen op Zoom

Op vrijdag 19 april brengt GROWN een nieuw hoofdstuk in het uitgaansleven van Bergen op Zoom met de lancering van GROWN Clubnight. Eindelijk is er een echte clubnight voor jongeren en jongvolwassenen in Bergen op Zoom. Populaire namen als Sam Hofman en Noa Arrachart komen op deze mooie avond draaien. Tickets zijn verkrijgbaar voor maar €15,-. Kom je met een groep? Maak dan nu nog gebruik van de speciale tickets hiervoor. Deze zijn beperkt verkrijgbaar. Alle informatie staat op de site van Gebouw-T, waar het feest plaats gaat vinden. 

Een echte clubnight

GROWN Clubnight is er eindelijk voor de jongeren en jongvolwassenen van Bergen op Zoom! Het vult een gat in het uitgaansleven van onze stad als het gaat om clubavonden. Het hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld de line-up van DJ's zijn, bestaande uit zowel gevestigde namen als opkomende talenten. Onder hen bevinden zich Sam Hofman, bekend van De Broers podcast en optredens op grote festivals en clubs, evenals Noa Arrachart, een rijzende DJ met een enorme online aanhang en ervaring in bekende Amsterdamse clubs zoals Jimmy Whoo. Lokale talenten Belle Cortez en L-Dinero maken de gehele line-up compleet.  

Verder gaat deze avond zorgen voor een avond die niet in Bergen op Zoom te vinden is. Een Clubnight zoals in Rotterdam of Amsterdam. Eigenlijk een ‘must’ voor iedereen. 

Sam Hofman en Noa Arrachart

De 28-jarige Sam Hofman is een gevestigde alleskunner. Samen met zijn broer Rijk maakt hij de populaire BROERS-podcast waar ze samen talloze prijzen mee hebben gewonnen, waaronder de Gouden Radio Ring. Het afgelopen jaar heeft hij zijn passie voor draaien naar een hoger niveau getild: hij eindigde het jaar met uitverkochte clubtour ‘ZOMERKATER’ door heel Nederland en is dit jaar niet te missen op grote festivals zoals Paaspop, Wish Outdoor en Zwarte Cross. Noa Arrachart zal ook draaien tijdens GROWN Clubnight. Noa staat bekend om haar TikTok-account met 140,7 duizend volgers en haar Instagram-account met 62,8 duizend volgers, waar ze haar mode- en lifestylecontent deelt. Naast het maken van content heeft ze ook gedraaid op verschillende grote evenementen, zoals Het Amsterdams Verbond en in bekende clubs in Amsterdam en Rotterdam, zoals Jimmy Woo en Munch.

Meer informatie

Kaartjes zijn verkrijgbaar via onze website en we raden aan om snel je tickets te kopen, omdat er slechts een beperkt aantal groeps-/teamtickets beschikbaar zijn. Voor meer informatie en updates over GROWN Clubnight, volg ons op Grown.boz op Instagram of bezoek de site van Poppodium Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.

Kaartjes kosten maar €15,-. Met een grotere groep naar deze clubnight? Kies dan voor een groepsticket (3+1 gratis) of een teamticket (7+3 gratis). Deze groeps-/teamticket zijn maar beperkt beschikbaar.