Op zaterdag 11 juni verandert Gebouw-T in een heuse bruine kroeg. Op deze avond staat André Hazes centraal, maar dan anders.

 

Met optredens van H6 got the Blues, Ivo & Angelique en Smartlappenkoor van Lieverlee belooft het een bijzonder gezellige avond te worden.

De H6 Blues Band is een muzikale tribute in de geest van André Hazes. Geen hoedje, geen donker brilletje maar een show waarin André zijn grootste hits en mooiste songs voorbij komen op een manier die Nederland nog niet eerder heeft mogen horen.

Ivo & Angelique zijn een geliefd duo uit Bergen op Zoom die normaal met ''licht verteerbare" Jazz, Easy listening en mooie popsongs het publiek weet in te pakken! Ook komt het smartlappenkoor van Lieverlee. Het koor wordt in Bergen op Zoom en omstreken hoog gewaardeerd, wat blijkt uit de vele optredens in zowel binnen- als buitenland.

Na deze optredens gaat het feest nog door, want tijdens de Nederlandstalige afterparty is er nog een gastoptreden van de Bergse zanger Marijn van Geel en draait DJ Richie de beste platen om de avond knallend af te sluiten.

Het wordt een avond waar liefhebbers van het levenslied zichzelf helemaal uit kunnen leven. Ervaar het levenslied op 11 juni in Gebouw-T tijdens Hazes Anders!

Tickets kosten €10,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl