Begint het bij jou ook weer te kriebelen? Het is al weer bijna zo ver.

 

Vrijdag 10 juli is het weer zo ver! De derde editie van TGIF staat bijna voor de deur. Drankjes, hapjes en muziek, alles wordt weer voor je geregeld om ontspannen de week af te sluiten. Gezellig borrelen met vrienden, familie, kennissen? Ze zijn allemaal welkom!
De nieuwe borrellocatie is al bekend gemaakt; Vrijdag 10 juli staan de drankjes koud bij de Blokstallen.
Vanaf 16.00 uur staan de dj’s weer achter hun draaitafels om er weer een leuk feestje van te maken. Dit keer is de eindtijd officieel veranderd en gaan we een uurtje langer door, tot 22.00uur.
Vergeet geen VIP arrangement te boeken! Dat maakt het lekker makkelijk, dan staan de drankjes voor je klaar op tafel en worden de hapjes gebracht. De lekkerste combinaties uit de keuken van Smaeck worden als VIP voor je klaargemaakt. Smaeck boeken? Dan is een TGIF VIP tafel de perfecte manier om als tasting te gebruiken!
Hartstikke leuk om met vrienden te doen, of misschien heb je zakenrelaties die je op een leuke en ontspannen manier ergens mee naartoe wilt nemen. Daar leent TGIF in combinatie met een VIP tafel zich super goed voor. Wie rijdt er naar huis? Geen zorgen, voor een BOB is gezorgd. Na afloop worden jullie lekker naar huis gebracht door Taxibedrijf Geers. Er is niks fijner dan naar huis te worden gereden na een gezellige borrel.
Lekker bubbelend het weekend inluiden? Wij hebben een mooie champagnebar klaar staan. Taittinger Brut Réserve heeft een mooie mix van 40% chardonnay en 60% pinot noir meunier. De druiven komen van meer dan 35 verschillende cru’s en verschillende oogsten tot een perfecte rijping. Zegt dit je nu helemaal niks maar weet je wel mooie smaken te waarderen? Bestel hem dan bij onze champagnebar en beleef het zelf!
Het beloofd weer een mooi feestje te worden! Staat het al genoteerd in je agenda? Vrijdag 10 juli, niet vergeten! Wij zijn er bij, jij ook?

Work hard, play hard!
Team TGIF

En om de vakantie goed af te kunnen sluiten hebben we vrijdag 28 augustus een nieuwe TGIF borrel gepland. Kan maar vast in de agenda staan.