Een papieren krant, dat was het idee van BoZinBeeld.nl om te vieren dat we al weer vijf jaren in de lucht zijn.

Die papieren krant werd vanaf zaterdag in de bus bezorgd in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat, al bij al zo’n 32.000 adressen. Wie hem nog niet in de bus heeft, de krant kan tot en met woensdag nog bezorgd worden, laat ons anders iets weten.

 

De krant is bijzonder goed ontvangen mogen we wel zeggen. Op Facebook maar ook straat vielen ons veel positieve reacties ten deel.

 

Zoals Margriet IJzermans zegt:”Da’s nog eens een leuke krant om te lezen. Heerlijk om s’ochtends hier je bakje koffie bij te beginnen. Mooie layout ook. Scherpe kleurrijke foto’s die goed de sfeer ook weergeven van al de items. De krant geeft een zeer goede beeldvorming aan van al die bruisende activiteiten. Mijn reactie: TOP!!”

 

Of Trees Nuijten-Perquin die stelt:”We waren een paar dagen weg en nu het krantje pas gelezen. Heerlijk krantje, overzichtelijk, leuke verhalen over dingen die wij leuk vinden en waar we komen, bv Slik ’t Heertje, over muziek, kortom lekker Bergs. Nou Sonn, pluim!”

 

Ronald Lindhout uit Halsteren: “Sonn keurig krantje, hebben wij ook in altere gekregen. Ga zo door zou ik zeggen.”

 

Els van Elzakkers: “Leuke krant Sonn.”

 

Richard Stols, die namens Café Die Twee de duim opsteekt – Toppie.

 

Ad van der Wegen: “Geweldig, ga zo door.”

 

Peet Bakx meldt ons;’Sonn, complimenten. Terdege geïnteresseerd in mensen en zaken. En gewoon op kranten papier. Vrije pers en meningsuiting. Prima.”

 

An Simonis: “Heel gaaf hoor !!!!”

 

Marita Luijten: “Helemaal gelezen, super! Stik leuke krant om te bewaren”

 

Bovenstaande is zo maar een greep uit de reacties. Het lijkt er dan ook op dat we hiermee bewezen hebben dat er nog steeds een behoefte is. Wij proberen nu al vijf jaren daarin te voorzien in een steeds grotere kring, die nu al West Brabant omvat. We proberen leuke positieve verhalen te brengen. Daarbij zetten we graag de mens in de spotlight. Of dat bedrijf of horeca gelegenheid die allemaal hun eigen verhaal te vertellen hebben. Wij zijn niet zozeer op zoek naar reclame maar juist naar dat verhaal dat achter elke onderneming te vinden is. Zo komen we tot leuke interessante verhalen. En blijkbaar wil het lezend publiek dit ook!

 

We hebben de smaak te pakken en denken aan een vervolg in de vorm van een kwartaalkrant. De komende periode zullen we eens gaan bekijken welke bedrijven en personen ons hierbij kunnen en willen helpen.

 

Hou ook onze site in de gaten, één dezer dagen zal versie II in de lucht komen. Een site die nog meer professionaliteit uitstraalt, nog meer functie biedt en ons nog meer in staat stelt heel de regio in Woord en Beeld vast te leggen.

 

Wilt U zelf in de gids opgenomen worden als bedrijf, organisatie, vereniging, club, koor, band of groep? De basisvermelding is geheel gratis en al onze lezers weten U dan ook te vinden. Vergeet ook niet om al Uw evenementen of speciale dagen te melden. Wij nemen die graag op in onze agenda zodat iedereen er van op de hoogte is.

 

Wilt U nog meer exposure? Wij hebben ook een VIP arrangement. Dit is een uitgebreide vermelding in onze gids, als het ware Uw eigen webpagina op onze site, en een aantal redactionele artikelen gedurende het jaar pontificaal in de spotlights.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor alle mogelijkheden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk hieronder voor zo maar een terugblik op wat wij in het verleden zoal gebracht en vastgelegd hebben.