Jazz Inside is in 2023 begonnen en heeft een vliegende start meegemaakt.

Het aantal leden heeft de verwachtingen al direct overtroffen. Ergens ook wel begrijpelijk. Bergen op Zoom is een muziekstad en Jazz Inside als aanprekende Jazzclub hoort daarbij! Met warme gevoelens kijken we terug naar het éérste seizoen met verrassende uiteenlopende jazzoptredens van hoge kwaliteit. Die lijn wordt voortgezet. Gebouw T blijft ons vaste clubhuis.

Het komende seizoen organiseert Jazz Inside 4 exclusieve jazz-optredens van de crème-de-lacrème uit de jazzscene:

Zondag 13 oktober 2024:

Scott Hamilton: Amerikaanse Jazzsaxofonist Ontdekt door o.a. Benny Goodman in New York en over de hele wereld gereisd met vele gerenommeerde jazzsterren. Sinds de jaren negentig reist hij de hele wereld af om als solist op te treden in clubs en op jazzfestivals. Bekend van het North Sea Jazz Festival. Hamilton heeft meer dan 100 albums op zijn naam staan, hij heeft in vier continenten gemusiceerd en een groot eigen publiek gevonden.

• Zondag 8 december 2024:

Paradox Jazz Orchestra Paradox Jazz Orchestra bestaat uit top jazzmusici uit Nederland en België. De groep werd in 2019 opgericht door dirigent/saxofonist Jasper Staps en trompettist Teus Nobel om bijzondere en tijdloze jazzcomposities uit de wereld van de bigbandmuziek levend te houden en van een eigen(tijdes) draai te voorzien. Eerder al klonk muziek van Duke Ellington, Buddy Rich, Count Basie en Thad Jones / Mel Lewis.

• Zondag 23 maart 2025:

contacten lopen en wordt vervolgd

• Zondag 18 mei 2025:

Angelo Verploegen Kwintet Angelo Verploegen maakt in de jaren ’90 naam met zijn sextet The Houdini’s. Daarna wordt hij producer voor Challenge/A-Records en gaat hij in kleinere bezettingen spelen, waaronder het trio Verploegen, Verhoeff & van der Westen en Paul van Kemenade’s Three Horns and a Bass. Vanaf 2001 gaat hij doceren aan de conservatoria van Utrecht en Arnhem en hij is tot op heden nog veelvuldig te horen bij het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Mocht u interesse hebben dan kunt u uiteraard lid worden. Voor slechts € 50,00 per persoon kunt u 4 keer per jaar genieten van kwalitatieve jazzoptredens! 4 jazzconcerten. Wij bieden u niet alleen een goed stuk muziek, maar daarnaast ook een fijne, relaxte en gezellige middag!

Heeft u interesse? Stuur een mailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot snel,

Hartelijke groet,

Jazz Inside

Kees Theunisse

Perscontacten – Jazz Inside