Er komt een extra voorstelling van ’53. Op woensdagvond 20 september vanaf 20.30 uur. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via www. vierschaar.nl.

"De kaartverkoop voor ’53 loopt zo goed dat we zoveel mogelijk mensen gelegenheid willen geven te komen kijken. Voor de resterende voorstellingen is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Daarom heeft de Vierschaar gisteravond na overleg met alle betrokkenen hebben besloten een elfde voorstelling van ’53 te spelen”, zegt voorzitter Marco Duijvelaar.

 '53 ging vrijdag jl. in première. Er stonden tot en met zaterdag 23 september tien voorstellingen gepland.  De eerste drie zijn achter de rug; de reacties zijn lovend. “Iedereen doet zijn uiterste best om het publiek een geweldige avond te bezorgen. Dus ook onze bezoekers op woensdag 20 september."

53 is een eerbetoon aan de slachtoffers, de overlevenden en de helden van de watersnoodramp in 1953. Indrukwekkend en aangrijpend. Soms stil, dan weer uitbundig. ’53 wordt gespeeld op Fort de Waterschans in Bergen op Zoom ’ "Elke voorstelling op de Waterschans werd door het publiek met een ovationeel applaus beloond. Dan merk je dat we met zijn allen als Vierschaar toch weer iets bijzonders op het podium brengen. Heb je nog geen kaarten of hoorde je verhalen dat ’53 uitverkocht zou zijn? Grijp nu je kans, het is een van de laatste mogelijkheden om ’53 te gaan zien”, aldus de voorzitter van De Vierschaar.