Vier je ware zelf op donderdagavond 10 oktober

 

Eerste Coming Out Night in Gebouw-T

 

Vier je ware zelf op donderdagavond 10 oktober

Op donderdagavond 10 oktober organiseert poppodium Gebouw-T voor allereerste keer de Coming Out Night, een feestelijke avond waar je volledig jezelf kunt zijn! In aanloop naar Coming Out Day op 11 oktober, nodigt Gebouw-T iedereen uit om diversiteit, inclusiviteit en vrijheid te vieren tijdens een avond vol muziek, dans en positiviteit.

Een avond vol muziek en inclusiviteit

Met een energieke line-up belooft deze avond een onvergetelijke ervaring te worden. Dragqueen Hoax LeBeau, die bekend werd tijdens Amsterdam Pride in 2011, zal het podium betreden. Hoax LeBeau heeft naam gemaakt als een van de meest gevraagde dragperformers van Nederland en weet elk publiek in beweging te brengen. Daarnaast treedt de charismatische Roi Soleil op met zijn unieke sound van ‘Frenglish pop with a dash of queer glitter’. Zijn nummers over zelfliefde, seksualiteit en identiteit variëren van dansbare elektropop tot krachtige popanthems, met invloeden van artiesten als Mika, Yelle, Angèle, Stromae en Lady Gaga. Ook singer-songwriter Jasha Elaine zal op het podium schitteren. Met haar krachtige stem en emotionele teksten brengt zij een unieke mix van pop en soul die gegarandeerd de harten van het publiek raakt.

  

Vier Coming Out Day in stijl

Coming Out Day, dat jaarlijks op 11 oktober plaatsvindt, staat wereldwijd in het teken van jezelf zijn en je eigen identiteit vieren. Gebouw-T zet de toon door een avond eerder al het feestgedruis te starten. Of je nu lid bent van de LHBTIQ+ community of een bondgenoot, iedereen is welkom om samen deze bijzondere avond te vieren. Geniet van geweldige muziek, laat je verrassen door indrukwekkende optredens en dans de avond weg in een fijne omgeving.

Toegang en praktische informatie

De deuren van Gebouw-T openen om 20:30 uur en het feest duurt tot 00:30 uur. De toegang is gratis, dus nodig al je vrienden uit en kom samen genieten van een avond vol vrijheid en muziek. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Gebouw-T. De Coming Out Night is onderdeel van Coming Out Day Bergen op Zoom en wordt mede mogelijk gemaakt door Stadspodium Bergen op Zoom en Fonds voor Cultuurparticipatie.