Nog een paar dagen in Theater de Maagd

The Addams family is een musical over de welbekende excentrieke familie Addams. Een familie die houdt van alles dat duister en macaber is en zich niet beseft dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden. Als hun dochter tot ieders verbazing verliefd wordt op een ‘doodnormale’ jongen krijgt hun leven een verrassende wending en wordt de hechte familieband op de proef gesteld.

Omdat het een intensieve musical is om te acteren wordt er met twee casts opgetreden. Namelijk groen en paars. Voor de rolverdeling kunt u kijken op de site van de BOV: https://www.stichtingbov.nl/producties/2023-the-addams-family/

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar op boven staande site van de BOV.

Bij beide is Dick geweest om voor u een tipje van de sluier vast te leggen. Stichting BOV laat in 2023 haar duistere kant zien met de komische Broadway-productie The Addams Family. Deze musical zit vol zwarte humor, gepassioneerde dansen en onverwachte ontmoetingen bij het licht van de volle maan. De swingende en bombastische muziek van componist Andrew Lippa maken het geheel compleet. Een muzikale theaterbeleving vol liefde met een duister randje dat u niet mag missen. In Theater de Maagd te Bergen op Zoom.

Foto's Dick Vermaas