In de laatste weken van het jaar zitten 4 wensfeesten, 3 zijn er al voorbij: Halloween – Sint Maarten en Sinterkaas. Blijft er nog één wensfeest over: Kerstmis. 

 

Dat betekent dat er op kerstavond ook weer (voor de 36e keer) een herderstocht is en dat we dan ook weer gaan proberen een wens in vervulling te laten gaan m.b.t. een goed doel. Dit jaar is dat KIKA! Dan mogen we dus rustig stellen dat  er eigenlijk nog 2 wensfeesten zijn de komende tijd. Kerstfeest en een leuk bedrag voor KIKA. Dus daarom hopen wij:

 

Dat niet al het  mooie weer op is  voor 24 december, maar dat we op 24 december  mogen genieten van een mooie winteravond. Dat we met uw medewerking mogen rekenen op een sfeervolle 36e herderstocht. Dat we een hoge opkomst mogen verwelkomen. Dat we dan mogen uitgaan van een mooie opbrengst. Dat we in januari een mooie cheque kunnen overhandigen aan KIKA

 

Wanneer, Waar en Hoe laat?

 

Maandag 24 december verzamelen we 18.45 uur op het fietspad bij de ingang van het Lievenshovenbos ( Balsedreef, tegenover het hek van de familie Franken) om vandaar om 19.00 uur achter de herders aan te gaan met hun lantaarn op zoek naar het Kerstkind. Zorg dat je een goede en/of  veilige lampion, een zaklantaarn of ander lichtgevend voorwerp bij je hebt. 

Ouders kunnen de auto parkeren in de Balsedreef, er is plaats genoeg. Tot dan!