Fans van new wave zijn vrijdag 21 september aan het juiste adres bij Gebouw-T.

Het Poppodium brengt een avond die in het teken staat van de twee inlvoedrijke Britse bands The Cure en The Smiths en zanger Morrissey. 

MORRISSEY INDEED

Morrisey Indeed is een tribute band van The Smiths en Morrisey, een van de meest invloedrijke bands aller tijden. Morrissey-liefhebber Jürgen Wendelen heeft sinds 2005 fans gecharmeerd en wereldwijd overtuigd met een accurate en boeiende show, eerst in The Smiths Indeed en nu in Morrissey Indeed. Zijn stem, uiterlijk en dansbewegingen komen griezelig dichtbij die van de legendarische Britse crooner in zijn bloei.

De Britse tribute band speelt The Smiths en Morrissey klassiekers krachtig, authentiek en gepassioneerd. Van This Charming Man, Panic en There Is A Light That Never Goes Out, naar Suedehead, Everyday Is Like Sunday en First Of The Gang To Die.

THE OBSCURE

Begonnen in 1976, bijna 40 jaar op de planken, evenveel veranderd van bezetting en stijl als van onderbroek. Eén ding valt niet te ontkennen: The Cure hoort bij het lijstje van de groten en bij het lijstje van de blijvers. Daarnaast heeft the Cure ook een ontegensprekelijke reputatie als liveband die een zeer gevarieerd publiek weet te boeien.

The Obscure wil tribute brengen aan The Cure zonder zich vast te pinnen op een bepaalde periode in de rijke carrière van deze band. Hierdoor kunnen zij de setlist steeds aanpassen; de nummers als Killing An Arab en Boys Don´t Cry kunnen afgewisseld worden met grote uitbundige, dansbare hits als: The Walk, In Between Days en de aanstekelijke klassieke popsongs als: Just Like Heaven en Friday I´m In Love.

De band bestaat uit zes bandleden uit de streek rond Antwerpen komen en werd opgericht in 2014. Zij brengen met zeer veel ziel tribute op een zeer authentieke manier. Zonder twijfel de beste Cure Tribute band die in de Benelux te vinden is.

Morrissey Indeed en The Cure zijn vrijdag 21 september te zien in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl