Haast een heel jaar lang kun je als publiek een kijkje nemen in de betoverende beeldentuin van Paula Withagen op Daansbergen 48 te Halsteren.

Maar er zijn een paar bijzondere weekenden, wanneer ze prominente kunstenaars uitnodigt om haar tuin nog verder aan te kleden. Paula zelf is een kunstenaar met statuur. Zeker haar beelden hebben een reputatie, die al veel verder gaat dan de landsgrenzen. De organische, wonderlijke en bijzonder fraaie vormen die Paula in haar kunstwerken weet te brengen, zijn van zeldzame schoonheid. Ze nopen de kijker om nog eens te kijken, en nog ene keer. Ze prent hiermee hele prettige ervaringen op je netvlies en je haast je bijna naar het volgende beeld.

Met kunstenaars als Hèlène Hill (kunstschilder), Ria van Dijk (kunstschilder), Lieke Baartmans (glaswerk & sieraden), Gerard Fransen (Beeldhouwer) en Paula Withagen zelf (Beeldhouwer en kunstschilder) heb je een vertegenwoordiging van hele hoge kwaliteit. Een kijkje is dan eigenlijk een niet te missen agendastuk. Heb je dit weekend gemist? Niet getreurd want aanstaande vrijdag (7 juli), zaterdag en zondag kun je ook nog terecht vanaf 11:00 uur. Gaan dus!!