De Zeester is een welkome stopplaats voor mensen die er op uit trekken.

 

Het ligt dan ook werkelijk ideaal zo aan de Gorishoeksedijk te Scherpenisse. De  Oosterschelde ligt aan je voeten, hetgeen een schitterend uitzicht oplevert. Aan de ene kant zie je de contouren van Antwerpen en aan de andere kant zie je het silhouet van de Zeelandbrug. Onderwijl zorgen boten en bootjes voor prachtige onderbrekingen van deze vergezichten. Mensen die graag wandelingen maken, of een fietstochtje, mensen die graag een hengeltje uitgooien of een duik wagen; allemaal kennen ze deze brasserie waar je terecht kunt voor een ijsje of natje, maar ook waar je een lippenaflikkende lunch- of dinerkaart aantreft.

Wat een bijzonder uitzicht recht vanaf het terras van De Zeester!!

Mariska Nagelkerke is er werkzaam en trok ons aan onze jas. ‘Op zaterdag 19 mei aanstaande, dat is in het pinksterweekend,  organiseren wij een Pinksterfair bij ons op het parkeerterrein.’  Wie de locatie kent weet dat er een loeier van een parkeerplaats te vinden is. Ik ben dan ook benieuwd wat er zoal te doen is. Mariska tovert een grote glimlach tevoorschijn:’Nou dat is nogal wat hoor. Er zijn op het moment al een aantal definitieve aanmeldingen en er komen er steeds meer bij, wij hopen op een hele gezellige dag! We hebben kramen met handgemaakte kaarten, gerookte paling en zalm, oriflame producten, huisgemaakte babbelaars en advocaat, glaskralen, kleding, mozaik spulletjes, noten, fruit, sieraden, haak en breiwerk enzovoort. Hier komt dus nog steeds meer bij.’ Ik hoor dus dat er heel wat kraampjes komen te staan. Maar daarmee zijn we er nog niet. Er is muziek van IncredEvent en er worden zumba demonstraties gegeven door Iris Zumba. 

 

Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. De buitenbar zal alle dorstige kelen laven en natuurlijk zal het eten van De Zeester te verkrijgen zijn. Voor degenen die de benen wat rust willen geven is er natuurlijk ook plaats in het restaurant of op het terras. De dag begint om 11:00 uur en duurt tot 18:00 uur. 

 

Mariska weet ons nog te vertellen dat er altijd nog plaats is voor deelnemers en dat mensen zich dus kunnen melden: ‘Mensen mogen zich zeker aanmelden, graag zelfs! Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ze hoeven niet perse ergens aan te voldoen. We proberen zelf wel een beetje een selectie te maken zodat niet iedereen dezelfde spulletjes gaat verkopen. Het leukst is natuurlijk als mensen echt zelf spullen of producten maken, dus bijzondere dingen die je niet zomaar in de winkel koopt. Een kraam kost 30 euro voor de gehele dag en deze zijn 4 bij 1 meter.’ 

 

Even alles op een rij:

 

Datum / Tijdstip: Zaterdag 19 mei van 11:00 uur tot 18:00 uur

Locatie:         Brasserie De Zeester, Gorishoeksedijk 34 te Scherpenisse.

Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je deelnemen met jouw producten of zelfgemaakte spulletjes, neem dan snel contact op!

 

Voor de rest van ons; kom naar Brasserie De Zeester op 19 mei voor een hele leuke dag!

 

Brasserie De Zeester

Gorishoeksedijk 35

4694 PJ Scherpenisse

Telefoon: +31 (0)166-667474

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

http://www.brasserie-dezeester.nl/