Marijn en Marijke van Cafe 't Slik en Café De Schorre kwamen vorig jaar voor het eerst met dit concept om de hoek.

 

 

Dit jaar gingen ze op herhaling. Het was festivalweer met een brandend zonnetje en het publiek smulde weer van een bijzondere middag. De programmering was top met Nytrox die binnen van start ging en telkens tussen de acts op het buitenpodium het publiek bezig hield met leuke, pittige en vooral goede muziek. De eerste act op het buitenpodium was Frontaal en ook deze band zette gelijk een stevige toon. Kiss Licks bracht de wereldberoemde band Kiss tot leven op dit Bergse pleinfestival. Kids en dames wilden maar wat graag met deze muzikanten op de foto, een band die in niets te onderscheiden is van de echte band. Niet voor niets wordt gesteld dat deze tribute Kiss band bekend staat voor de formidabele show en de pure gelijkenis, ook qua muziek, met de originele band. Met bands als '51550' en 'Duke John' was ook de overige programmering top.

 

Je zag de mensen genieten van het weer, van elkaars gezelschap, een lekker drankje en vooral de toffe muziek. De organisatie was ook weer vloeiend, maar dat kun je wel aan Marijke en Marijn overlaten. Kortom het was een topmiddag die op zondag 3 juli nog eens dunnetjes wordt over gedaan. Dan staan de bands meer in het genre pop, maar met namen als Code-5 - Dubbel D De Dijk Coverband - Angelo & Friends - One Day Flies - Sevenation belooft ook deze zondag weer een topper te worden die je niet mag missen.

 

Geniet nog even na van deze zondagmiddag en bereid je alvast voor op zondag 3 juli wanneer het wederom 'Live op 't Plein' zal zijn.