3 juni 2016 is de laatste dag van de expositie en het Community Art Project BEWEEG ME van Annemarieke van Peppen in Stadspaleis Het Markiezenhof. 

 

Graag nodigt zij u uit om samen  stil te staan bij de verbindingen die BEWEEG ME tot nu toe gelegd heeft. U heeft een laatste kans de expositie in het Stadspaleis te bekijken en ALLE portretten, die sinds 18 december gemaakt zijn bij elkaar te zien. 

(Heeft u de intentie te komen? dan ontvangen wij graag een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

DJ Willem Jongeneelen feat. Maarten Stalpers

 

DJ Willem Jongeneelen feat. Maarten Stalpers zullen de avond muzikaal invullen.
Willem is een DJ met een brede smaak en inzetbaar bij veel gelegenheden. Het liefst draait hij vóór en na optredens die hem na aan het hart liggen. Uit respect voor die artiesten zal hij zich moeiteloos conformeren aan de muziekstijlen van hen die op gaan treden en warmt hij het publiek op die manier graag op voor wat gaat volgen. 
Maarten is een rasmuzikant met een grote veelzijdigheid en een brede persoonlijkheid. Dit  onderscheidt hem van andere musici. Hij is bekend van zijn lichte werken (composities) en wordt geroemd binnen zowel de jazz- als de klassieke wereld om zijn virtuositeit op clarinet en saxofoon. Maarten beheerst de verschillende stijlen van muziek; klassieke-, pop-, jazz- en wereldmuziek. De bewustwording van muziek in relatie tot de mens speelt een zeer belangrijke rol.  Dat is terug te horen in zijn composities die meditatief, inspirerend, rustgevend en virtuoos zijn.   

Namens BEWEEG ME (Annemarieke van Peppen, Yvonne Waar , Stadlander Buurtcultuurfonds en Stadspaleis Het Markiezenhof) zien we u graag op 3 juni !

Beweeg me sluit af in Het Markiezenhof
Vrijdag 3 juni 2016
van 20:00 tot 22:00 uur (Hofzaal open vanaf 19:30 uur)
Steenbergsestraat 8
4611 TE Bergen op Zoom