Het Singer-Songwriter festival van Gebouw-T, PUUR genaamd, vindt dit jaar voor de derde keer plaats op zaterdag 16 april. 

 

Deze editie met namen als Spinvis, Roosbeef (solo), Anne Rune, Bjorn van der Doelen en Aidan. De avond voor liefhebbers van singer-songwriters.

 

Het eenmansproject dat singer-songwriter Erik de Jong (1961), oftewel Spinvis, op zijn zolderkamertje startte, heeft hem inmiddels prijzen als een Zilveren Harp en de Popprijs opgeleverd. Ook Roos Rebergen, die normaal te horen is met haar band Roosbeef maar nu enkel met gitarist Tijs Delbeke (dEUS, Sir Yes Sir) komt, heeft grote stappen in haar carrière gemaakt. Samenwerkingen met o.a. De Staat (De Speeldoos) en André Manuel (Tjing Tjing) vallen hieronder. Met haar eigenzinnige teksten weet ze elk publiek te boeien.

 

Puur heeft twee keer eerder plaats gevonden in Gebouw-T. Vorig jaar stonden onder meer Lucas Hamming en Jeroen Kant op het podium. Ook dit jaar is een deelnemer van de ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ onderdeel van de line-up, namelijk de winnares van 2015 Anne Rune, die bekend is door haar nummer That’s Life.

 

Bij dit concert is het mogelijk om van te voren te gaan dineren bij de verschillende T-Diner locaties in Bergen op Zoom. T-Diner = concert + diner in een prijs. Meer informatie is te vinden op de website van Gebouw-T.

 

De voorverkoop voor dit concert is reeds van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar op de site van Gebouw-T.