Nieuwe haring - Het zal niemand ontgaan zijn dat de Nederlandse lekkernij weer in het land is. Visgilde Oosterschelde heeft wat dat betreft een naam hoog te houden.

 

"Sonn, we hebben goed nieuws; we staan weer in de top vijf van Nederland!" Wist Arie Schot ons te melden. Ik sta er eigenlijk niet eens meer van te kijken. De laatste jaren wist Visgilde Oosterschilde altijd al in de top zijn plekje te vinden. Ik weet zelf uit ondervinding hoe ze de vis op de beste manier weten te bereiden want ik mag graag een harinkje naar binnen laten glijden. Toch is het een geweldige prestatie om weer bij de top van Nederland te horen. Ik ben dan ook benieuwd te horen waar in de top ze staan, maar voor mij is dat gewoon op plaats één.

"Met de Krabbenfoor weten we onze klanten weer te verrassen met allerlei lekkere hapjes en we hebben de nodige tips en verrassingen", weet Arie me nog te vertellen. Het is inmiddels een traditie dat juist bij dit evenement de klanten verwend worden bij deze bijzondere vis speciaalzaak. Het is daarom beslist een bezoek waard.