14 mei vindt het jaarlijkse BN DeStem Op De T Festival weer plaats.

Dit jaar is het tijd voor een nog groter feest, want het festival viert haar  5 jarige jubileum. Het jaarlijkse gratis festival vindt plaats op Hemelvaartsdag, op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

Het festival dat al sinds 2011 wordt georganiseerd heeft vorige jaren onder andere rap-pop groep De Hobbyisten, mash-up-band Memphis Maniacs en Knarsetand weten te strikken als hoofdacts. Naast de al eerder bevestigde namen TenTemPiés, King Dalton en Smelly Kitchen, treedt Danny Vera op als headliner van het BN DeStem Op De T festival op14 mei.


Danny Vera is een Nederlandse singer-songwriter en scoorde in de afgelopen jaren hits met ‘Heading For The City’, ‘Tomorrow Will Be Mine’ en ‘Orange Glow’. In 2014 kwam Danny’s laatste EP uit, genaamd ‘New Black And White’. Velen kennen Danny Vera van zijn optredens in televisieshows, zoals Voetbal International en De Wereld Draait Door. In 2014 werd hij uitgeroepen tot beste geklede man van Nederland. In 2012 en 2014 trad Danny Vera op in een haast uitverkochte zaal in poppodium Gebouw-T, tevens organisatoren van het festival.


Donderdag 14 mei wordt het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom omgetoverd tot een festivalterrein waar genoten kan worden van hapjes, drankjes, een festivalmarkt en natuurlijk heerlijke muziek. En dat allemaal gratis!


Meer informatie over Op De T is te vinden op www.opde-t.nl.


***

 Bijgevoegde foto is van fotograaf Robert Muda.