Supertrap en Relic Floyd brengen beste hits van Supertramp en Pink Floyd

Op vrijdag 27 maart nemen de bands ‘Relic Floyd’ en ‘Supertrap’ het publiek mee op reis naar de tijd van de beroemde bands Pink Floyd en Supertramp.

De Nederlandse band Relic Floyd, beter bekend onder de naam ‘Dutch Floyd’, heeft sinds haar ontstaan in 2009 vele succesvolle optredens in onder andere Nederland, Belgie, Malta en Rusland gegeven. In de wereld van tribute bands heeft de band behoorlijke sporen achtergelaten. Sinds 2014 experimenteert Relic Floyd met de muziek van de periode waarin de faam van Pink Floyd als 4-mans formatie verwierf. Dit wordt ondersteund met dezelfde, authentieke apparatuur zoals Pink Floyd ze in haar tijd gebruikte. Het resultaat hiervan presenteert de band in Gebouw-T.

 

Op deze avond komt niet alleen muziek van Pink Floyd langs, maar ook melodieën van de bekende band ‘Supertramp’. Supertrap is DE gloednieuwe Nederlandse Supertramp tribute. Sinds juni 2013 speelt de band, bestaande uit acht gepassioneerde muzikanten, de beste hits van Supertramp. Dit proberen zij op een zo authentiek mogelijke manier te doen; altijd met het doel om de Supertramp Paris-live show van ’79 integraal op het podium neer te zetten.

Deze tribute bands zijn een aanrader voor elk Supertramp-/ en Pink Floyd-fan, want het belooft een memorabele avond met jeugdsentimenten uit de jaren ‘70 en later te worden. Iedereen is van harte welkom op deze reis. Zoals de mannen van Pink Floyd zouden zeggen: “Wish you were here!”

 

Gebouw-T opent haar deuren op vrijdag 27 maart om 20:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €15 in de voorverkoop (excl. Servicekosten) via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.