Wij zijn een bouwclub die meerijdt in diverse optochten in de regio West-Brabant. Gezelligheid staat bij ons voorop.

Wij zijn dan ook echt een vriendengroep die zijn naam eer aan doet. Zolang we iets doen Vor Mekaor, hebben wij het Vor Mekaor!

Babouche Bride & Business is uw adres als u er goed uit wilt zien op die speciale dagen.

Professionele all-round reclamestudio met ruim 25 jaar ervaring in een veelheid aan branches. M.b.v computer-software, eigen creativiteit en ervaring stellen wij ons ten doel commerciële en up-to-date oplossingen te vinden voor onze relaties. Dit i.s.m. een vaste groep toeleveranciers, als het kan lokaal, maar als het moet (inter)nationaal. Door ‘batch-printing’ de goedkoopste drukwerkprijzen. Van ontwerp t/m realisatie van alle grafische werken (brochures, folders, posters, spandoeken, magazines, infokranten, boekwerken, advertenties, copywriting, productlancering, thema- en muziekavonden, achtergrondmuziek, internet sites en e-commerce.

BC de Sloffe is op 11-11-11 door vier bouwers opgericht. Deze bouwers bouwde voorheen bij een grote bouwclub mee aan A-wagens. Omdat ze vonden dat er te weinig loopgroepen in de optocht waren en ze meer interactie met het publiek wilden, hebben ze er voor gekozen om voortaan als “gròòte bouwgroep” aan de optocht deel te nemen.

Bergh Brandscheidingen is dé expert op het gebied (brand-)veiligheid, zowel bouwkundig als installatietechnisch. Bergh Brandscheidingen adviseert, levert en monteert.

Beukelaar Sales & Design voor al u vloeren.

We hebben een groot assortiment met veel voorraad. Kom gerust bij ons langs om een kijkje te nemen dan helpen wij u verder. 
Graag voor het langskomen even bellen of mailen. Eventueel stalen op aanvraag toegestuurd.
Heeft u vragen bel of mail ons dan.

De Big BoZ Band is opgericht in mei 2008 en bestaat uit: Trompetten, Trombones, Saxen, Klarinetten, Bassen, Hoorns, Drums en Percussie. Iedere woensdagavond wordt er onder leiding van een dirigent gerepeteerd in “Tapperij de Kroon”. 

Bistro Poncin is een echte Franse bistro in het Bourgondische Bergen op Zoom tegenover het mooiste stadskasteel van Nederland.

Blues, Soul met jazz en funky invloeden.
Een 5-mans formatie die elk nummer zijn eigen sound geeft. Een verrassende band uit de regio

Ons bedrijf, gevestigd midden op de Brabantse Wal, zit al weer ruim honderd jaar op deze locatie en wordt inmiddels door de vierde generatie Suijkerbuijk gerund.