Zowel het bedrijfsleven als de overheid, de non-profitsector en het verenigingsleven zien het steeds meer in: zonder samenwerken ben je nergens. Wij bieden daarvoor een platform, in zowel Bergen op Zoom als Steenbergen. Inmiddels gelden we in deze regio als een serieuze partner in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Ons hard groeiende netwerk bestaat uit bedrijven, verenigingen, stichtingen en 
(semi-)overheid. Ze vertegenwoordigen de meest uiteenlopende vakgebieden, maatschappelijke doelen en projecten maar hebben één ding gemeen. Ze zien de waarde in van iets betekenen voor elkaar en voor de samenleving. Onze partners helpen elkaar met gesloten beurzen, dat is het bijzondere aan Samen in de Regio.

Schietsportvereniging Het Markiezaat is een actieve vereniging met een uitgebreid eigen schietcomplex. Veel informatie is op onze website te vinden. Mocht u nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen.

Smash is opgericht op 28 april 1938 . Het doel van de vereniging is om gelegenheid te geven tot het beoefenen van de tennissport. Bovendien wordt getracht een band te vormen tussen de leden. De vereniging tracht het spelpeil voortdurend te verhogen door onder andere het gelegenheid geven tot het nemen van tennistraining, het uitschrijven van wedstrijden, het deelnemen aan de competitie etc. 

Beste lezers Wij heten u hartelijk welkom op deze pagina met het bericht van onze politieke partij        "Steunpunt Bergen op Zoom" Steunpunt Bergen op Zoom is voor iedereen die meedoet in de samenleving, voor iedereen die lef heeft en die klaar is voor iets nieuws en gemotiveerd is om de gemeente weer beter te maken.
Steunpunt Bergen op Zoom zal als nieuwe groep vechten voor een evenwichtig pakket maatregelen, waarbij niet de ouderen opnieuw zwaarder dan de anderen worden getroffen en de zwakste schouders inderdaad worden ontzien. Wordt lid en meldt u zich daarom aan bij ons secretaris Margit Gijzen-Hagen ( margithagen@home.nl )of rechtstreeks op steunpunt.bergen.op.zoom@gmail.com Alvast bedankt en welkom bij onze partij

Sint Cecilia Eensgezindheid ontstond in 1881, toen de fanfare Sint Cecilia en het koor Eensgezindheid fuseerden. De vereniging groeide verder van fanfare tot harmonie toen er besloten werd ook houtblazers toe te laten. Dit was in 1992, het jaar dat ook de drumband het levenslicht zag. 

Sint Cecilia bestaat uit een harmonie, een drumband en een opleidingsorkest. 

 

De harmonie repeteert elke dinsdagavond tussen 20:00 uur en 21:30 uur in Café -zaal Tivoli te Halsteren.

Stichting Facilitair Bedrijf (FB) is het centraal loket voor het culturele en maatschappelijk veld in en om Bergen op Zoom.

Wij bieden: event materialen, repetitieruimten, ateliers, opslag, vervoer, advies, creashop en diensten.
Met onze partners voor licht, geluid, kostuums, decors en rekwisieten wordt ieder evenement compleet.

Wij hanteren kortingen voor aangesloten verenigingen en organisaties zonder winstoogmerk.

 

Wij zijn een vrijwilligers-organisatie en bieden werk aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

De wandelvierdaagse is een groot evenement in Halsteren wat jaarlijks wordt georganiseerd door een  bestuur met hulp van vrijwilligers en de middenstand in Halsteren. Dit jaar is de 26e editie van 7 t/m 10 september. Je kunt kiezen tussen 5 of 10 km wandelen.
Voorinschrijven kan op donderdag 27 augustus en maandag 31 augustus in de Kannebuis of cafe de Roos te Halsteren van 18.30 uur tot 20.00 uur en maandag is er ook een inschrijfavond op dezelfde tijd in Lepelstraat in St. Antonius. De kosten zijn zoals hierboven vermeld €3,50 op deze avonden en €4,- op de eerste wandelavond vanaf 18.00 uur. Wij zien jullie graag 7 september terug om te lopen! We starten bij de Kannebuis om 18.30 uur met de 10 km en 18.45 uur met de 5 km. Tot dan!
Een gezellige voetbalvereniging waar prestaties bij de selectieteams en gezelligheid bij de overige teams hoog in het vaandel staan, zowel bij de heren als bij de dames.