Boerderijwinkel Fam. Suijkerbuijk

Contactpersoon: Peter en Rianne Suijkerbuijk
Straat: Halterseweg 82
Postcode: 4661RN
Plaats: Halsteren
Telefoon: 0164 242231
Geopend:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Ons bedrijf, gevestigd midden op de Brabantse Wal, zit al weer ruim honderd jaar op deze locatie en wordt inmiddels door de vierde generatie Suijkerbuijk gerund.

Wie praat over de Brabantse Wal kan niet om de Bergse asperges heen, dit product neemt dan ook een belangrijke plaats in. Wij staan tot ver in de omstreken bekend om dit kwaliteitsproduct. Al vanaf half maart zijn ze van de verwarmde grond te koop tot en met het einde van de normale teelt op 24 juni. Asperges, altijd lekker vers, zijn een delicatesse die al door veel mensen ontdekt zijn.

Onze boerderijwinkel bevat niet alleen onze eigen producten. Ze bevat ook verse producten van onze collega tuinders en telers uit de directe omgeving. Gedreven agrariërs die net als wij kwaliteit en versheid van het product nastreven. Kom dus langs voor alle soorten fruit als appels, peren, mandarijnen en sinaasappelen. Maar ook producten als eieren, tomaten, champignons, paprika en komkommer vormen een welkome vulling voor uw winkelmandje. Verser dan bij ons kun je deze eerlijke producten niet vinden.

Boerderijwinkel Fam. Suijkerbuijk doet mee aan de Boerenboodschappenroute. Maak van uw winkeltochtje een uitje. Ontvlucht de hectiek van de supermarkt en omarm de ambiance van een rustieke eerlijke boerderij.

Bij ons is het nog leuk om te winkelen, het is bovendien leerzaam voor de kinderen omdat ze bij ons echt een beeld krijgen waar groente en fruit nu werkelijk vandaan komen. Wij hebben bovendien altijd tijd voor u.

 

 

 

Versheid staat bij ons hoog in het vaandel, alle producten zijn vers en zo uit de natuur. Dat kun je al zien bij voorbeeld aan de aardappelen die wij verkopen. Ze zijn met de hand geraapt dus bij ons vind je geen verkleuringen of beschadigingen. En wij bieden ze van zowel de zandgronden of rechtstreeks uit de klei.

Op een boerderij bij uitstek kun je de invloed van de seizoenen zien. Uit de eigen kwekerij en tuinderij vindt de klant een heel scala aan verse seizoensgebonden producten. Eerlijke groenten als prei, diverse koolsoorten, spruiten en rapen, en nog veel meer in de wintermaanden. Alles kun je bij ons vinden, zoals een zeer uitgebreid assortiment pompoenen. De asperges in het voorjaar worden vergezeld door aardbeien, doperwten, bosui en andijvie. Kom gerust eens langs om het hele brede assortiment te zien, te ruiken, te voelen, maar vooral te proeven.

Boerderijwinkel Fam. Suijkerbuijk; waar de producten eerlijk, smaakvol en altijd vers van het land zijn. Probeer het eens en kom eens langs.

 

Openingstijden:

 

April – mei – juni

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 12:00 uur en 13:00 – 17:30 uur

Zaterdag 08:30 – 12:00 uur en 13:00 – 16:30 uur

Zondag 08:30 – 12:00 uur

 

 

Na 24 juni woensdagmiddag en zondag gesloten.