Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Haringparty Kiwanisclub Bergen op Zoom
Donderdag, 20 Juni 2024, 17:00 - 20:00
door Anoniem

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op donderdag 20 juni 2024 de jaarlijkse Haringparty.

Dit jaar vindt de Haringparty plaats in het Havenkwartier bij Waggie.

Om 17.00 uur wordt met het aanbieden van de eerste maatjesharing de party geopend. Daarna kan men tot 20.00 uur onder het genot van muziek en een drankje in een ongedwongen sfeer genieten en netwerken. 

Voor diegene die geen haring eten is gezorgd voor heerlijke saté.

 

BESTEL HIER UW KAARTEN

Kiwanisclub Bergen op Zoom maakt deel uit van Kiwanis international. Het is een wereldwijde serviceclub welke zich als doel heeft gesteld om zich in te zetten voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.  Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world".  Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.  Het merendeel van de projecten van de club in Bergen op Zoom wordt gedaan voor die doelgroep en het liefst in de eigen regio. 

Kiwanis Club Bergen op Zoom heeft het project “Tweestrijd” geselecteerd als doel voor de opbrengst van de Haringparty 2024.

In oktober dit jaar is het 80 jaar geleden dat de Brabantse Wal werd bevrijd. De Stichting Bevrijding Brabantse Wal organiseert in die maand diverse activiteiten om dit te herdenken en te vieren. Op 17, 18 en 19 oktober wordt in een deel van de binnenstad van Bergen op Zoom onder de naam “Tweestrijd” een living history project opgevoerd door jongeren. Tweestrijd is gebaseerd op waargebeurde situaties gedurende de oorlogsjaren en stelt de bezoekers voor dilemma’s. 

 

Locatie Havenkwartier bij Waggie, Zuidzijde Haven 39, Bergen op Zoom
Meer informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.