Wegens het enorme succes van 5 jaar geleden organiseren de Batraven ook dit jubileumjaar een spectaculair concert in Den Enghel, Grote markt 19, Bergen op Zoom met de titel: "Gedonder in't vooronder: Aan wal!"

 

De luisteraars worden op 20 november om 15:00u  (de zaal is open om 14:15u ) meegenomen in de avonturen die een nog onbekende zeeman beleefd heeft tijdens zijn wereldreis 5 jaar geleden. Anekdotes zullen verteld worden door middel van geweldige zang en muziek van ons eigen koor. Voor slechts 5 euro kan men getuige zijn van een onvervalst zeemansverhaal in een echte donkerbruine zeemanskroeg. En! Niet te vergeten het koor Windkracht 4 zal ons afwisselen voor een aangename frisse bries tussen de verhalen door.

Om het helemaal compleet te maken zal er een verzorgde afterparty georganiseerd worden met toepasselijk muziek en hapjes om nog eens na te praten over alle belevenissen van die middag.

Voor kaarten kunt u terecht bij de leden van de Batraven zelf, maar ook bij Rookshop de Schelde, De Mortier, Den Enghel en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.