Queen Forever laat in hun shows keer op keer geloven dat Queen er zelf staat.

 

Kapsels, de kleding, bewegingen, alles klopt aan de show wat de belevenis op zo een avond alleen maar groter maakt. 19 December is de band Queen Forever te zien in Gebouw-T.

Een Queen tribute band is niks zonder een ‘Freddy’, zo ook niet Queen Forever. Hun Freddy, in het gewone leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4-programma ‘My Name Is…’ en is daar, na een Amy Winehouse cover-artieste, 2e geworden. Hier liet hij al zien wat hij in huis heeft, laat staan wat de band samen kan.  Ze zijn op tournee geweest en hebben opgetreden in landen als Groot-Brittannië, Duitsland en Italië.

De act van Queen Forever is er een die bezocht moet worden wanneer de kans er is. De show is een heerlijk energiek optreden van artiesten die plezier en passie beleven in wat ze doen en plezier hebben in het spelen van de super hits van hun legendarische helden van Queen. Een avond voor jong en oud.

 

Tickets kosten €15,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl