Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Lemon Brass Lemon Party
Van Vrijdag, 24 Mei 2024 -  21:00
Tot Zaterdag, 25 Mei 2024 - 01:00
door Anoniem
Contact M. Segers

Lemon Brass is terug, en hoe !

Lemon Brass gaf vorig jaar tijdens de opening van het Jazz weekend zijn afscheidsconcert. Besloten was te stoppen omdat er te weinig muzikanten waren om lekker te spelen. Maar in de loop van het jaar is er toch een doorstart gemaakt. Door het aantrekken van enkele nieuwe muzikanten en nieuwe muziek. Vanaf najaar 2023 is er gerepeteerd en gewerkt aan (nieuwe) muziek. En wat is een beter moment om weer naar buiten te treden, dan tijdens JazzBoz ?

Daarom is er op vrijdag avond in café ’t Slik een Lemon Party met Lemon Brass 2.0  ! Een hele avond live muziek en spetterende optredens Van Lemon Brass. En gast optredens van Jazzband Crazy Crab en Louise Martina.

JazzBoz dit jaar dus ook voor het eerst in café ’t Slik aan de Steenbergsestraat.

Crazy Crab zal New Orleans Jazz ten gehore zal brengen. Louise Martina zal alleen optreden en als zangeres met Lemon Brass. Zij is in Bergen op Zoom bekend van haar singels Achtbaan en recent Blikken of Blozen. Louise Martina begeleid zich zelf op piano of gitaar.

Vrijdagavond 24 mei is iedereen van harte welkom vanaf 21.00u voor een lekkere avond met afwisselende muziek en een drankje ! Een mooie aanvulling op de andere optredens in de stad tijdens de openingsavond van JazzBoz 2024.

Locatie Cafe 't Slik, Bergen op Zoom