Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
West-Brabants Dialectcafé
Zondag, 11 December 2022, 14:30 - 17:30
door Anoniem
Contact Brigit Bakx 06 83355280 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al enkele jaren organiseren de drie dialectgroepen uit de regio (Heemkundekring Halchtert, Dialectgroep ’t Zuidkwartier en Dialectgenootschap De Berregse Kamer) bij toerbeurt Het West-Brabants Dialectcafé. In het dialectcafé komen liefhebbers van de dialecten uit West-Brabant samen om zelfverzonnen of waargebeurde verhalen, verstilde gedichten en liedjes van toen en nu voor te dragen, of om daar alleen maar lekker naar te komen luisteren.

 

Op zondagmiddag 11 december zal, na een paar jaar stilte vanwege de covidpandemie, het dialectcafé haar deuren weer openen.
De Berregse Kamer organiseert deze eerste keer en daarom nodigt zij iedereen uit naar Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom te komen voor een gezellige middag onvervalst West-Brabants dialect.

 

We beginnen om 14:30, maar vanaf 14:00 uur is het café geopend. De toegang is gratis. We hopen natuurlijk dat je wat wilt voordragen of zingen in je eigen dialect. Hoe meer dialecten uit West-Brabant te horen zijn hoe leuker de middag. Meld je dan in ieder geval even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om te weten hoeveel stoelen we moeten klaarzetten vragen we ook de luisteraars zich aan te melden

Locatie Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18, Bergen op Zoom