Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Giants Of Bluesrock
Vrijdag, 11 Maart 2022, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is tijd voor weer een échte bluesavond. Giants of Bluesrock brengt je die avond met een line-up waar je ‘U’ tegen zegt.

Op deze avond wordt laten zien hoe levend blues en bluesrock nog is. Grote bands met grootse muziek die jou de (blues)avond van je leven geven. Een geweldige, internationale line-up staat voor je klaar. Dit is blues zoals het hoort te zijn!

Flavium plays BB King
Duitsland, België, Engeland, Ierland en de rest van de wereld. Flavium speelt overal, vol overtuiging de muziek van een van de grootste bluesartiesten ooit, BB King.

Matt Pearce & The Mutiny
‘Gotta Get Home’ was het album dat op 3 mei 2019 werd gelanceerd en na een dag al nummer 1 was als ‘Amazon Best Selling Blues Albums’. Dat gaat veel goeds beloven.

Jim Kirkpatrick
Een veelgevraagde sessiespeler, schrijver en artiest, dat is Jim Kirkpatrick. In het Verenigd Koninkrijk wordt hij erkend als een van de beste slide-, blues en rockgitaristen. Terecht dat een artiest met meer dan 20 jaar professionele ervaring een geweldige toevoeging is op deze avond.

Mike Ross
Op zoek naar Heavy Blues en krachtige Rock? Laat dat dan aan Mike Ross over en verwacht dan een mix van het beste van Southern rock, Americana en Blues.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
Prijzen
€ 25,00