Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Vastenavend etalage expositie 'Mag gin naam ebbe'
Zaterdag, 26 Februari 2022, 08:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Hendrik Boot en Willem Hoedelmans hebben, na het schrappen van de expositie in de Arsis-galerie, besloten toch een selectie van hun werk te tonen. Met dank aan Kunstforum en Gebri hebben ze nu twee etalage-exposities ingericht om toch wat van de sfeer te beleven.

In de Fortuinstraat 1 en de St Josephstraat 31 zijn nu heel wat leutige werken te zien. De Vastenavendsfeer door Hendrik in verf gevangen en door Willem expressief verbeeld in zijn ruimtelijke werk. Willem gebruikt alles wat voor handen is en met spetterende kleuren ontstaan prachtige objecten.

Hendrik heeft weer de echte sfeer verbeeld zoals we het ons herinneren en zouden willen beleven zonder de beperkingen.

Asfstand houden doen ze ook want de exposities liggen 5 minuten lopen van elkaar (450 m). Het zijn doorlooplocaties dus iedereen mag ze 24 uur per dag en 7 dagen per week bekijken tot 6 maart.

Locatie Fortuinstraat 1 en Sint Josephstraat 31 BERGEN OP ZOOM