CKB start nieuw seizoen met twee Proeflesweken Gratis proeven van Muziek, Dans, Theater, Beeldend
Van Woensdag, 15 September 2021
Tot Maandag, 20 September 2021
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CKB start nieuw seizoen met twee Proeflesweken

Gratis proeven van Muziek, Dans, Theater, Beeldend

 

Jong, oud, beginner, gevorderd: iedereen is welkom om mee te doen in de CKB Proeflesweken van 6 tot en met 18 september. Je kunt meerdere gratis proeflessen doen en zo ontdekken hoe je jouw leven extra kleur kunt geven met Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Het CKB heeft een scala aan cursussen, voor elke leeftijd, wens en niveau. Bekijk ze op www.ckboz.nl en vraag gelijk een of meerdere proeflessen aan, online of via de CKB balie (0164 277670).

 

Tijdens de Proeflesweken spreek je vooraf met de CKB docent af wanneer jij jouw gratis proefles(sen) komt doen. Je krijgt alle aandacht en informatie, kunt alles zelf proberen en al verrassend snel meedoen. Veel CKB cursisten hebben zo hun nieuwe passie (of zelfs hun carrière) ontdekt. Het CKB heeft voor iedereen een passende cursus. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt: je kunt op elke leeftijd beginnen met Muziek, Dans, Theater of Beeldend.

 

Instrumenten uitproberen in de eerste Proeflesweek

Van 6 tot en met 11 september staat de CKB Proeflesweek helemaal in het teken van individuele - en duolessen. Je krijgt een half uur lang alle aandacht van de muziekdocent bij wie je een van de 30 verschillende instrumenten (waaronder je eigen zangstem) uitprobeert. Omdat de muziekles op maat is, is het CKB geschikt voor de prille beginner, maar ook voor de meer ervaren zanger of muzikant die zijn of haar skills wil verbeteren.

 

Meedoen met de CKB groepen in de tweede Proeflesweek

Zingen in een van de koren (voor kinderen, jongeren en volwassenen), spelen in een orkest of popband … Dansen in de dansstudio’s: pre-ballet, modern, klassiek, improvisatie, Caribisch, Zumba en meer … Je eigen kunst met allerlei materialen maken in de ateliers, proefjes doen in het Tech-lab …. Het podium op met de Musical Kids en Theaterlabs … Je kunt het allemaal ervaren in de tweede Proeflesweek, van 13 tot en met 18 september.

 

Bij beide Proeflesweken geldt dat je je van tevoren moet aanmelden. Kijk eerst welke cursussen meedoen met de Proeflesweken en schrijf je in met de Proeflesbutton. Een CKB docent neemt contact met je op om de gratis proefles af te spreken. Bij het CKB kun je het hele jaar door aanmelden voor een cursus en ook na de Proeflesweken mag je nog een gratis proef- of kijkles doen.

Locatie Burg. Stulemeijerlaan 3 4611 EH Bergen op Zoom
> Ans Goorden, PR en Communicatie Cultuurbedrijf Bergen op Zoom 0164 280504, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> www.ckboz.nl