Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
sopranen Ellen Deelen en Jet Hogen Esch te horen BIJZONDERE MUZIEK TIJDENS OPENLUCHTDIENST FIJNAART
Zondag, 22 Augustus 2021, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sopranen Ellen Deelen en Jet Hogen Esch te horen

BIJZONDERE MUZIEK TIJDENS OPENLUCHTDIENST FIJNAART

 

Tijdens de jaarlijkse oecumenische openluchtdienst op zondag 22 augustus zingen de sopranen Ellen Deelen en Jet Hogen Esch, begeleid door pianist René van Assche.

Om 19.00 uur begint deze bijzondere buitendienst vóór de r.k.kerk aan de Molenstraat 26.

 

Vorig jaar kon de oecumenische openluchtviering niet doorgaan, daarom pakt de Open Deurcommissie dit jaar extra uit. Twee bekende sopranen (ondermeer van de kerstconcerten in d’Engelenburgh) luisteren de dienst op. Maar liefst acht stukken worden door hen solo of in duet gezongen.

 

luisteren en meezingmomenten

De dienst, die bedoeld is voor iedere belangstellende (ook ongelovigen) begint om 19.00 uur aan de Molenstraat 26.

Pianist René van Assche staat garant voor de muzikale begeleiding en ds. Franc de Ronde verzorgt een meditatief moment. Daarnaast is er nog gelegenheid tot samenzang met vijf bekende liederen.

 

vrije toegang

Het belooft niet alleen een bijzondere, maar ook ontroerende en opwekkende avond te worden, gezien de gekozen muziekstukken. Reserveren is niet nodig, het plein biedt voldoende ruimte (bij matig weer vindt het overigens binnen plaats). Na afloop is er koffie met koek.

Locatie r.k.kerk aan de Molenstraat 26. Fijnaart