Notice: Undefined variable: yearslist in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/components/com_jevents/libraries/jeventshtml.php on line 144

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/libraries/cms/html/select.php on line 592
Veterstrikconcert
Woensdag, 11 Augustus 2021, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Veterstrikconcert is een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. De Grote Haay brengt een 50 minuten durend concert op de planken dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor oa. Kinderen voor Kinderen, de orkestvoorstelling van Pluk en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Purper en diverse musicals). 
De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Boterhamshow, Sesamstraat), Abke Bruins (Je Anne, Herman van Veen) en Dennis de Groot (Mamma Mia, Woezel & Pip).

 


Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal