Joia ZACHT
Vrijdag, 24 Januari 2020, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'Joia combineert het intieme van een singer/songwriter met het expressieve van de Nederlandse kleinkunst. Eerlijk en persoonlijk' 
'Deze zangeres is een creatieve duizendpoot met geheel eigen ideeën en een unieke sound’
 
In 2016 was Joia finalist in de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Haar debuutalbum ‘Living it now’ werd ontvangen met vijf sterren door Musicmaker en Leo Blokhuis tipt ons om haar in de gaten te houden. Joia heeft net een prachtige nieuwe single ‘Winter’ en ze tourt langs de Nederlandse theaters met twee multi-instrumentalisten. In ‘ZACHT’ combineert Joia haar popachtergrond met een open interesse voor literatuur en filosofie. Ze is van nature nieuwsgierig, raakt niet uitgekeken op de wereld om ons heen en op de manieren hoe we ons daar als emotioneel wezen in staande houden. Ze verwerkt haar indrukken in haar songteksten en in haar voorstelling.

Joia Rath neemt je mee op een theatrale reis door haar hoofd, in een stormachtige collage van muziek, poëzie en filosofie. “Hoe kan je zacht zijn in een wereld vol stelligheid?” Bloedeerlijk komt ze haar ingesleten voorliefde voor brullende mannen, rechte lijnen en vuisten op tafel onder ogen. Een voorstelling met eigen nummers en parels van Joni Mitchell en Maarten van Roozendaal.

Locatie CKB Theaterzaal Burgemeester Stulemeijerlaan 3 4611EH Bergen op Zoom
€ 10.00