Pater Moeskroen - De Reservebelgen
Zaterdag, 18 Januari 2020, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Knallende pretfolk en een feestelijke afterparty
Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. Met een kolossale bepakking aan instrumenten en een inburgeringscursus gaan de veelzijdige Paters op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. Sta je deze Bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen?

Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait je daar vrolijk uit met de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Over Pater Moeskroen
De heren stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', ‘Dansen’ en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet 'Roodkapje'?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware sensatie voor oor en oog, vol herkenning voor jong en oud. Meer over Pater Moeskroen vind je hier: http://www.patermoeskroen.nl/

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
Van Tot Toelichting
€ 21.00 € 26.00