MEIDENVOETBAL CLINIC OP ZATERDAG 18 JANUARI BIJ RKSV HALSTEREN
Zaterdag, 18 Januari 2020, 09:00 - 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HALSTEREN, 3 januari - Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert RKSV Halsteren in samenwerking met Soccer 10 een voetbalclinic voor meiden van 9 t/m 12 jaar. De clinic duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats op het kunstgrasveld van sportpark De Beek.

Tijdens deze clinic kunnen de meiden kennis maken met de voetbalsport onder professionele begeleiding van trainers van Voetbalschool Soccer10!

De clinic past in de ambitie van RKSV Halsteren om de voetbalsport voor álle jongeren uit Halsteren e.o. toegankelijk te maken. De club heeft onlangs een nieuw meidenteam geformeerd en heeft de mogelijkheid om meiden in de leeftijdsgroep 9 – 12 jaar direct in een meidenteam te kunnen plaatsen.

De deelname aan de clinic kost slechts € 5,00. Belangstellende meiden kunnen zich aanmelden via de website van RKSV Halsteren of direct via https://www.ticketkantoor.nl/shop/meidenvoetbal.

RKSV Halsteren werkt al vele jaren samen met Soccer10. Samen organiseren we naast clinics al enkele jaren ook de Voetbalschool Halsteren, waaraan iedere editie vele tientallen voetballers meedoen.

Locatie sportpark De Beek.Halsteren