Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway
Vrijdag, 29 November 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan. Chef Torben Bouterse zal op 3 april 2020 de handen ineen slaan met ‘rising star’ Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam. Deze chef staat bekend om het streven naar perfectie bij het tot stand brengen van een nieuw gerecht, dat hij – naar eigen zeggen – op zoek gaat naar “de innerlijke schoonheid” van elk ingrediënt.

‘Het evenement met Syrco Bakker is succesvol gebleken, het was binnen no-time uitverkocht en de gasten reageerden achteraf erg enthousiast. We wilden daarom doorpakken en niet te lang wachten met het aankondigen van een tweede editie. Ditmaal met een rijzende ster in de Nederlandse restaurant branche en een bekend gezicht van het televisieprogramma “de Nieuwe Garde”’ aldus de Operations Manager Tim Schimmel.

Op 3 April 2020 zal de keukenbrigade van Restaurant Hemingway samen met chef Dennis Huwaë een spectaculaire avond wegzetten. Er zullen signatuur gerechten van zowel Restaurant Daalder als Restaurant Hemingway geserveerd worden in een 6-gangen diner. Deze ‘Four-Hands Diners’ zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway op culinair gebied te blijven verrassen. Voor de rest van het seizoen zal een signatuurgerecht van desbetreffende gastchef op de kaart van Restaurant Hemingway blijven staan.

Je kunt een tafeltje reserveren vanaf vrijdag 29 november 17:00 uur. Meer informatie over het evenement kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway: www.restauranthemingway.nl/evenementen/dennishuwae

Locatie Restaurant Hemingway Grote Markt 36 Bergen op Zoom