kerst vier je samen KERSTFEEST VOOR EENZAME MENSEN IN d’ ENGELENBURGH
Dinsdag, 26 November 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kerst vier je samen

KERSTFEEST VOOR EENZAME MENSEN IN d’ ENGELENBURGH

 

Op Tweede Kerstdag organiseert Stichting d’Engelenburgh in Fijnaart voor het vierde jaar een kerstfeest voor mensen die de kerstdagen alleen moeten doorbrengen. Die dag zorgen Ellen en Marcel Deelen voor een kerstdiner in ouderwetse sfeer. Want: “niemand hoeft met zulke dagen alleen thuis te zijn.”

 

Donderdag 26 december opent het rijksmonument aan de Molenstraat 24 de deuren om een kerstfeest in ouderwetse sfeer te verzorgen. Voor twintig mensen is er plaats aan de stijlvol gedekte tafel. Dat mogen ook echtparen zijn. De kamers van het pand zullen geheel in kerststijl zijn ingericht, inclusief een boom van vier meter en passende muziek.

 

“Niet iedereen heeft gezelschap tijdens de feestdagen. Sommigen willen ook de kinderen niet tot last zijn, of vinden de feestdagen helemaal niet zo’n feest. Voor die mensen organiseren we een gezellige en ouderwetse kerst die hopelijk nog jaren herinnerd zal worden.”

 

Deelnemers krijgen een waar kerstfeest van vier uur ’s middags tot een uur of tien ’s avonds.

Na een aperitief bij de open haard worden de gasten onthaald op een vijfgangendiner aan de tafel die gedekt is zoals vroeger gebruikelijk was op hoogtijdagen. De organisatoren denken dat zelfs onder de boom voor ieder wel een klein kadootje is te regelen. Voor deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd.

 

Wie belangstelling heeft voor dit bijzondere kerstfeest, neemt contact op met d’Engelenburgh via telefoonnummer 06 8357 2448 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart