bijzonder trio met prachtige combinatie TRIO LA JOIE GEEFT CONCERT IN D’ENGELENBURGH
Zondag, 24 November 2019, 14:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trio la Joie komt weer naar Fijnaart, met een geheel nieuw programma! Een combinatie van klassieke zang, accordeon en harp. Trio la Joie tekent zondag 24 november voor een onvergetelijke middag.

 

Mezzosopraan Gaudia Schillings, harpiste Jopie Jonkers en accordeoniste Trix Reintjens vormen als trio een ongewone, prachtige combinatie van accordeon, harp en zang.

De luisteraars bij het concert in 2017 hadden destijds een geweldige middag. De ongewone combinatie was van begin tot eind een ademloze ervaring. De drie dames boeiden het publiek van de eerste tot de laatste noot. De complimenten van de toehoorders waren niet van de lucht. Van “Wat is dit geweldig zeg” tot “Onbegrijpelijk dat niet nog meer mensen reserveerden voor deze middag”. De kwaliteit van de musiciennes was dan ook van hoog niveau. Het spel van Trix, de warme stem van Gaudia en de pittige aanslag op de harp door Jopie namen het publiek mee naar een wereld waarvan ze na afloop slechts met moeite konden scheiden.

Een waaier van muziekstijlen komt aan bod: klassiek repertoire, Roemeense muziek en Zuid-Amerikaanse stukken. Ook nu zal blijken dat je niet naar Amsterdam hoeft te reizen voor Concertgebouwkwaliteit.

 

reserveren

Het concert in d’Engelenburgh (Molenstraat 24 in Fijnaart) op 24 november begint om 14.15 uur. De toegang bedraagt € 14,00 inclusief koffie met gebak.

Reserveren via 06-8357 2448 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over de musici

Gaudia Schillings (mezzosopraan) en Trix Reintjens (accordeon) vormen een bijzondere combinatie van klassieke zang en accordeon. Na een gezamenlijk en zeer succesvol optreden (Maastricht 2012, theater La Bonbonnière), besloten ze verder te gaan en ontwikkelden een geheel eigen muzikale stijl. Het duo leerde Jopie Jonkers kennen tijdens een gezamenlijk optreden. Dit beviel zo goed dat zij ook als trio gingen optreden.

 

Jopie Jonkers (mezzosopraan en harp) studeerde aan het Conservatorium te Tilburg. Zij volgde lessen op de Venezolaanse en de Paraguayaanse harp bij diverse musici (oa Kenneth Ecury / Roberto Guarani) en ontwikkelde een eigen betoverende speel- en zangstijl. Zij gaf ontelbare concerten en had tv-optredens met verschillende groepen. Zo speelde zij ondermeer in de begeleidingsgroep van Harry Sacksioni. Ook maakte zij diverse cd’s.

Locatie D ‘ E N G E L E N B U R G H Molenstraat 24 4793 EG Fijnaart