"PopCarrousel
Zondag, 24 November 2019, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 24 november 2019 zal voor de tweede keer "De PopCarrousel"georganiseerd worden.

Initiatiefnemer Herman van Broekhoven en tevens uitbater van café De Saeck legt uit.

Ik ben altijd opzoek naar een uitdaging. Daarom leek mij het leuk om de boel eens om te draaien. Normaliter ga je als bezoeker van bv de bluesroute al je favoriete cafés af op zoek naar de bands die je graag wil zien en horen spelen. Bij de "PopCarrousel" is het anders. Je kan naar je favoriete café toe en je kan daar lekker blijven zitten. Door een roulatieschema komen de bands naar jou toe en zullen in sets van 40 minuten hun best doen om je muzikaal te vermaken. Vier bands en vier cafés doen mee aan dit leuke evenement.

Natuurlijk is het een uitdaging zegt Herman , je moet zorgen dat je bandjes zo ver krijgt dat ook andere op hun versterkers en drumstel mogen spelen want sjouwen met je eigen spullen is natuurlijk niet haalbaar. Daarnaast is het nodig om in ieder café een geluidsinstallatie weg te zetten die de bands kunnen gebruiken. Sommige cafés zijn in het bezit van eigen geluid maar niet allemaal.

Een leuk bijkomstigheid is het inzetten van geluidsmensen. Deze komen van de opleiding "podium en evenementen technieken" die gegeven word op het Bergse Zoomvliet college. Je kan dit zien als een leuk uitstapje van de lessen en een mooi ervaringsproject.

De bands die mee doen zijn, The Plan, Floyd and the Barbers, Drie man sterk en Highway 58.

De deelnemende Cafés zijn: Café Dietwee,Prins Heerlijk, Café De Ponderosa en Café De Saeck.

 

Het begint om 15u op zondagmiddag 24 november. Rond 19u zal het laatste optreden zijn. De cafés zijn gratis te bezoeken

Locatie De deelnemende Cafés zijn: Café Dietwee,Prins Heerlijk, Café De Ponderosa en Café De Saeck.