Yuko en Matt Watts maken affiche Made In Belgium Festival compleet
Zaterdag, 16 November 2019, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yuko en Matt Watts maken affiche Made In Belgium Festival compleet

 

Voor het negende jaar op rij organiseert Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom het Made In Belgium festival, een indoorfestival met het beste van Belgische bodem. Met de toevoegingen van Yuko en Matt Watts Group is het affiche rond. Eerder werden al headliner Whispering Sons, Dead Man Ray en La Jungle bekend. Zij komen allen zaterdag 16 november naar Gebouw-T.

 

Yuko mag je gerust een van dé vaste waarden noemen in het Gentse muzieklandschap. De groep rond Kristof Deneijs bracht sinds 2008 vier albums uit, waaronder het unaniem lovend ontvangen Long Sleeves Cause Accidents en het bijzondere concept rond Cher Ami, waarbij de band samen met productiehuis De Commerce een voorstelling, een plaat én een graphic novel uitwerkte. Eind dit jaar stopt Yuko en doen ze nog enkele shows op mooie plaatsen. Daarom mochten ze op het affiche van Made In Belgium 2019 niet ontbreken.

 

De Amerikaanse singer-songwriter Matt Watts woont al enkele jaren in België. Na zijn bejubelde soloalbum Songs From A Window (2014) bracht hij daarna How Different It Was When You Were There uit bij het Antwerpse label Starman Records. De Standaard deelde prompt vier sterren uit. Matt Watts komt als trio naar Bergen op Zoom.

 

Eerder werd onder andere al headliner Whispering Sons bekend. Deze vijfkoppige post-punk uit Brussel speelde deze zomer alle relevante festivals in Nederland en België plat. Ze zijn de gedroomde afsluiter van het festival. Made In Belgium is dit jaar op zaterdag 16 november. Er zijn nog kaartjes te koop. Meer informatie en tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.