Generations Janke Dekker & Amy Egbers
Vrijdag, 01 November 2019, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Musicalster Janke Dekker en haar dochter: van Evita naar Carmen!

'Help! Mijn moeder zingt musical' … 'Help! Mijn dochter zingt opera'. Een generatiekloof wordt in dit concert overbrugd met een wervelende en verrassende selectie uit het grote musical- en operarepertoire. 
Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers is gespecialiseerd in klassieke zang, maar ook zij heeft in grote musicals gespeeld. In Generations trachten Janke en Amy elkaars muziek te doorgronden. Zij zoeken naar de overeenkomsten, maken zich vrolijk over de verschillen en zingen zelfs elkaars repertoire.

Generations is een gezongen theatercollege met een verrassende selectie uit het musical- en operarepertoire; uit o.a. Carmen, Evita, Le Nozze di Figaro en The Sound of Music. Met mooie stemmen, humor en het voortreffelijke pianospel van Eelco Menkveld. En zoals in elke moeder-dochterrelatie jagen Janke en Amy elkaar met liefde op de kast (en er weer vanaf), maar samen zingend weten ze de harmonie steeds weer terug te vinden in muziek die die generaties heeft overleefd en die blijft inspireren.

Voor elke liefhebber van musical, klassiek en theatercollege!

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 19.50