Kunsten in de Monumenten
Zaterdag, 14 September 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De gemeente Bergen op Zoom, met haar kernen Halsteren en Lepelstraat, organiseert de landelijke Open Monumentendagen onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’; een festival vol historie, hedendaagse kunst en cultuur. Diverse monumenten openen dit weekend hun deuren voor publiek. Tegen de historische achtergrond vinden er in deze monumenten allerlei activiteiten plaats. Erfgoed, (pop)muziek, theater, kunst, fietsroutes en rondleidingen komen hier samen. 
Het thema van dit jaar is 'Plekken van Plezier'. Dit vind je terug in de vele monumenten en activiteiten. De gemeente Bergen op Zoom met Halsteren en Lepelstraat, laat de meest uiteenlopende kunstvormen in het prachtige erfgoed tot leven komen. 
Je herkent de deelnemende monumenten, particuliere panden en locaties aan een zogenaamde sleutel die zichtbaar is aangebracht. Op veel locaties zijn er rondleidingen en kun je genieten van optredens, verhalen, film & exposities. Op zaterdag vindt bovendien PopMonument plaats, waarbij bijzondere artiesten op iconische plaatsen in de historische binnenstad van Bergen op Zoom optreden.

Zaterdag 14 september 2019 10:00 17:00  
Zondag 15 september 2019 12:00 17:00
Locatie Centrum Bergen op Zoom Grote Markt 1 4611 NR Bergen Op Zoom