Bazart, Novastar en MEROL headliners PopMonument 2019
Zaterdag, 14 September 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bazart, Novastar en MEROL headliners PopMonument 2019

 

De hoofdacts van PopMonument 2019, dit jaar op 13 en 14 september, zijn bekend. Het festival pakt uit met grote acts BazartNovastar (solo) en MEROL.

 

“We zijn blij dat we niemand minder dan Bazart als hoofdact hebben geboekt. Als je nagaat dat deze Belgische band het Sportpaleis met gemak uitverkoopt en deze zomer te zien is op Pinkpop, dan is het best bijzonder dat zij zo’n intiem optreden in Bergen op Zoom geven”, zegt Joep Gudde, coördinator Marketing & Communicatie.

 

Novastar (solo) is de tweede grote naam voor PopMonument. Met zijn nieuwste plaat In the Cold Light of Monday gooit hij hoge ogen en mocht daarom niet op het affiche ontbreken. Ook bevestigd: popsensatie MEROL. De oorspronkelijk uit de kleinkunst afkomstige zangeres zorgde voor veel ophef met haar hits Lekker Met De Meiden en Hou Je Bek En Bef Me. Andere namen die zijn bevestigd: Kel Assoufdirk.,Love Couple en Harker.

 

Op bijzondere erfgoedlocaties in Bergen op Zoom kun je genieten van optredens in een intieme setting. Er zijn optredens in onder andere de Gevangenpoort, Theater De Maagd, de Synagoge, het Oude Stadhuis, in de hofzaal van het Markiezenhof en Poppodium Gebouw-T. Eerder werden Magnapop, Mozes and the Firstborn, Ian Siegal en Crayon Sun voor het muzikale programma bevestigd.

 

De kaartverkoop voor PopMonument is gestart via www.popmonument.nl. Er zijn nog een paar early bird tickets te koop (€23,50, normaal € 28,50). Een combiticket voor vrijdag en zaterdag kost €33,50.

 

PopMonument 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Aangenaam Bergen op Zoom, Fonds Podiumkunsten, Kunstloc Brabant en Mastboom-Brosens Stichting.

 

---

Contactgegevens:

Gebouw-T – Joep Gudde - Marketing & Communicatie – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie Gevangenpoort, Theater De Maagd, de Synagoge, het Oude Stadhuis, in de hofzaal van het Markiezenhof en Poppodium Gebouw-