Esperienza Alfa Romeo
Zondag, 08 September 2019, 10:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 8 september 2019 vindt de zesde editie van het evenement 'Esperienza Alfa Romeo' plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals. 

Esperienza Alfa Romeo is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van een klassieke of exclusieve Alfa Romeo. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Alfa Romeo's in alle uitvoeringen. Door de aanwezigheid van clubs, stands en muziek is Classic Park op 8 september in Italiaanse sferen. Daarnaast kunt u het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen.

De special display staat deze editie in het teken van Alfa Romeo's die voorzien zijn van een 'Piatta Forma 105! 

Bent u in het bezit van een Alfa Romeo die op het ‘105’ onderstel gebouwd is dan kunt u zich gratis aanmelden voor de special display.  Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Alfa Romeo special display'.

Mocht u niet beschikken over een Alfa Romeo dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Locatie Classic Park Koppenhoefstraat 14 5283 VK Boxtel