BOV ZOEKT NIEUW TALENT
Zaterdag, 29 Juni 2019, 10:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog maar kort geleden beleefden we de laatste voorstelling van AIDA. Met een fraaie matinée sloten we ons seizoen af. Inmiddels zijn we weer begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe productie. Welke dat wordt houden we nog even geheim. Wat we wel graag bekend maken is, dat de BOV nieuw talent zoekt. Heb jij interesse? Doe auditie!

 

 

Meld je aan

Ben jij tussen de 18 en 45 jaar, heb jij ervaring, kun je zingen, dansen en spelen en wil je lid worden van een actieve vereniging? Kom auditie doen! Geef je op voor 15 juni aanstaande. We dagen met name mannelijke talenten uit om auditie te doen.

De audities worden gehouden op zaterdag 29 juni vanaf 10.00 uur in het Facilitair Bedrijf, De Blokstallen 3, 4611 WB Bergen op Zoom. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens krijg je nadere informatie toegestuurd.

 

Nieuwe titel

Zoals gezegd, de nieuwe titel houden we nog even geheim maar volg de (social) media want binnenkort onthullen we onze productie voor het komende seizoen. Meer informatie over Stichting BOV lees je op www.stichtingbov.nl.

 

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk of misschien wel een halve auditie. Daarom wordt je gevraagd 1 zangnummer voor te bereiden op basis van jouw stemsoort. Daarnaast vragen we je een spelscène voor te bereiden en tijdens de auditie krijg je een choreografie aangeleerd. Het zangnummer en de spelscène krijg je vooraf toegestuurd.

Noot voor de redactie: voor meer info kun je contact opnemen met Roel Soffers (Com & PR)

06 48 47 1904.

Locatie Facilitair Bedrijf, De Blokstallen 3, 4611 WB Bergen op Zoom