Activiteit van Brabants Landschap voor kinderen van 7 tot 12 jaar bij De Kraaijenberg
Woensdag, 26 Juni 2019, 14:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“Fikkie stoken”

 

Activiteit van Brabants Landschap voor kinderen van 7 tot 12 jaar bij De Kraaijenberg

Ga mee met de boswachter om buiten vuur te maken zonder aansteker als echte oermensen! Vroeger hadden onze voorouders geen gasfornuis of centrale verwarming. Vuur betekende leven! Vuur is warmte, licht, je kunt je eten koken, staren in de vlammen en verhalen vertellen aan elkaar. Maar wat is vuur eigenlijk? Hoe maak je het zonder aansteker? En wat heb je daarvoor nodig? Je leert het allemaal en hopelijk ontwaakt het vlammetje wel bij jou!

Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. We beginnen om 14.00 uur en verwachten om 16.00 uur klaar te zijn. Hierna staat er een gratis drankje voor jullie klaar.

Voor deze activiteit geldt een maximum van 20 kinderen. Wij verzoeken u om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten

 

Verzamelen op 26 juni (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg

Locatie Bezoekerscentrum De Kraaijenberg Fianestraat 17 4617RA Bergen op Zoom