AYREON NAAR GEBOUW-T VOOR SENA GUITAR AWARD
Maandag, 24 Juni 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

 

AYREON NAAR GEBOUW-T VOOR SENA GUITAR AWARD

 

Niemand minder dan de Nederlandse rockkoning Ayreon zal op 24 juni de Sena Performers European Guitar Award uitreiken aan winnaar John Petrucci. Arjen Lucassen, één van s ’werelds meest succesvolle rockartiesten zal dit doen in Gebouw-T.

 

Ayreon is een mondiale grootheid die honderdduizenden albums wereldwijd verkoopt maar slechts zelden optreed. In september treed hij vier keer in een uitverkocht 013 in Tilburg op en daarnaast doet Ayreon met zijn band alleen hele grote rockfestivals. Lucassen is echter een groot liefhebber van de muziek van Petrucci’s band Dream Theater. Daarnaast werkte hij op één van zijn eigen album samen met Dream Theater-zanger James LaBrie. Overigens zal er een bonte stoet aan grote gitaristen voorbijkomen tijdens de Award-uitreiking. Naast Petrucci die ook zelf speelt, komen ondermeer voormalige winnaars Jan Akkerman en Dany Lademacher met zijn Wild Romance in de ring.

 

Daarnaast treed ook DeWolff-voorman Pablo van der Poel op. Ook de akoestische grootmeester Erik Vaarzon Morel en voormalig Textures-gitarist Joe Tal zullen van de partij zijn. Kayak-gitarist Marcel Singor doet samen met zanger Wudstik een ode aan de band Rush. Een dag eerder zal Van der Poel tijdens de Guitarnight optreden met zijn eigen band en gasten zoals Vedran Mircetic, de gitarist van De Staat, Anne Soldaat (Darryl-Ann), René van Barneveld en Jan Akkerman. Voor beiden events zijn nog kaarten. De Gitaardag op zondagmiddag in Het Markiezenhof is vanaf 13.00 uur gratis te bezoeken.

 

Voor kaarten en meer info: www.gebouw-t.nl

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom