Gitaristen DeWolff, De Staat en Urban Dance Squad naar Gebouw-T
Zondag, 23 Juni 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Gitaristen DeWolff, De Staat en Urban Dance Squad naar Gebouw-T

Nederlands beste gitaristen spelen samen tijdens SENA Performers Guitar Night

Op zondag 23 juni komt de Nederlandse voorhoede van gitaristen ter ere van de SENA Perfomers Guitar Night naar Gebouw-T in Bergen op Zoom. Frontman en gitarist van DeWolff Pablo van de Poel is de bandleider en smaakmaker. Hij neemt zijn broer Luka van de Poel op drums mee en Levi Vis van de Dawn Brothers is de bassist van het muziekfestijn. Van de Poel heeft voor deze avond ook Vedran Mircetic van rockband De Staat uitgenodigd. Van De Poel toerde de afgelopen maanden door Europa met zijn band. Net zoals zijn collega Mircetic die met De Staat de wereld aan het veroveren is.

“We zijn vreselijk trots dat we de twee gitaristen in huis hebben kunnen halen van twee absolute Nederlandse topbands van dit moment: De Staat en DeWolff.”, aldus Jean-Paul Heck van SEGA.

Ook gitaargoden Jan Akkerman en Anne Soldaat (Daryll-Ann) mochten niet ontbreken. Tot slot haakt René van Barneveld (Urban Dance Squad) aan. Hij was de grote man achter het succes van de formatie bekend door de unieke cross-over tussen rock, hiphop en rap.

Op zondag 23 juni spelen zij samen op het podium van Gebouw-T. Een hele bijzondere avond voor iedere gitaarliefhebber. Kaartjes zijn te koop via www.gebouw-t.nl. Voor twee tientjes ben je er al bi

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom